INVESTIGACIÓ POLICIAL

Tres detinguts per l'apunyalament mortal del centre de Santa Coloma

Entre els agressors hi ha el presumpte autor material d'un atac en el qual va resultar també ferit greument el germà de la víctima

Els fets van succeir durant la nit de dimecres a dijous i els investigats van ser arrestats pels Mossos d'Esquadra 24 hores després

zentauroepp53976036 guillem200703130541

zentauroepp53976036 guillem200703130541

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Els Mossos d’Esquadra han arrestat tres homes vinculats a l’apunyalament de dos germans a la plaça de l’ajuntament de Santa Coloma de Gramenet la nit de dimecres a dijous, segons fonts consultades per aquest diari. Un dels dos va morir a l’acte i l’altre es recupera després de ser traslladat en estat greu a l’hospital de Can Ruti. Entre els arrestats hi ha el presumpte autor material dels fets.

La baralla es va produir després de la mitjanit. Els tres detinguts viuen en un local ocupat, Beroga, i es van enfrontar amb les dues víctimes, que eren davant un altre lloc ocupat, Cooperativa de la Colmena. Els dos immobles estan un al costat de l’altre, a la plaça de la Vila, i acostumen a allotjar consumidors de droga. La baralla va pujar d’intensitat i un dels agressors va treure una navalla i va apunyalar els dos germans, de nacionalitat espanyola i de 49 i 48 anys, respectivament.  

Notícies relacionades

Els investigadors els van sorprendre ahir dijous al sortir d’El Beroga. Després de prendre’ls declaració, van tornar al local per dur a terme una inspecció ocular i una reconstrucció dels fets en presència dels sospitosos. El cas es troba sota secret de sumari i els tres arrestats passaran a disposició judicial en les pròximes hores.

Segons fonts municipals, les dues víctimes sumen més de mig centenar d’antecedents policials per furts i robatoris. També els sospitosos compten amb un historial delictiu tot i que de menor calat.

Temes:

Tabàrnia