alerta sanitària

Catalunya detecta un rebrot en una residència de Lleida

Segons la Generalitat, 13 avis i cinc treballadors estan infectats per Covid-19

A més, 40 temporers es troben aïllats en un hotel de la ciutat

24/04/2020 Un trabajador sanitario se dispone a entrar en una habitación del Hospital Arnau de Vilanova donde hay pacientes infectados con el virus, en Valencia, Comunidad Valenciana, (España), a 24 de abril de 2020.

24/04/2020 Un trabajador sanitario se dispone a entrar en una habitación del Hospital Arnau de Vilanova donde hay pacientes infectados con el virus, en Valencia, Comunidad Valenciana, (España), a 24 de abril de 2020. / Rober Solsona - Europa Press (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les autoritats sanitàries han detectat un nou brot de coronavirus en una residència de gent gran de Lleida, segons avança Nius.

Segons les primeres informacions facilitades pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, hi hauria 13 residents i 5 treballadors contagiats, tots ells confirmats per prova PCR.

Es tracta de la residència de Castrillón, amb capacitat per a 43 residents i situada a la ciutat. Pel que sembla, el 17 de juny es van detectar diverses persones amb símptomes i per això es va procedir a realitzar els tests. 18 persones van donar positiu en el PCR.

Segons ha informat aquest matí el diari ‘Segre’, la malaltia s’ha complicat per a quatre residents que han requerit ingrés.

Notícies relacionades

A més, les autoritats sanitàries de Catalunya asseguren que hi ha 40 persones aïllades en un hotel. La majoria són temporers. 

Tots són a l’hotel  Rambla i set tenen Covid. La majoria, insisteixen, són temporers que no poden confinar-se a casa. A la granja escola La Manreana, hi ha 24 temporers que han donat positiu en coronavirus i dos més estan aïllats a l’alberg de Seròs.