UNA VINTENA DE GANIVETADES

Detingut un veí de Palamós després d'apunyalar la seva companya de pis

La dona està ingressada en estat molt greu a l'Hospital Josep Trueta de Girona

29/08/2019 Agents de patrulla dels Mossos d’Esquadra.

29/08/2019 Agents de patrulla dels Mossos d’Esquadra. / MOSSOS D'ESQUADRA (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Palamós (Girona) un home que presumptament havia intentat acabar amb la vida de la seva companya de pis, a la qual va apunyalar ahir a la nit, i que es troba ingressada en estat molt greu a l’Hospital Josep Trueta de Girona, segons confirma policia catalana.

Els fets van tenir lloc, segons fonts pròximes al cas, pels volts de les 23.00 hores de dimecres en un immoble del carrer Dues Palmeres d’aquesta localitat de la Costa Brava, on l’agressor, de nacionalitat espanyola i 28 anys, i la víctima, de 34 anys i origen romanès, compartien vivenda.

Els Mossos d’Esquadra van ser alertats a aquella hora que, en un pis de la població, s’estava produint una baralla i que semblava que l’home hauria agredit la dona.

Una patrulla es va desplaçar fins al lloc indicat pels veïns i va trobar la víctima en estat molt greu i amb gran quantitat de ferides d’arma blanca al cos, alhora que els agents van tenir coneixement que l’autor de l’intent d’homicidi havia fugit amb el seu vehicle.

Immediatament, es va activar un dispositiu per localitzar el cotxe, tot i que finalment va ser el mateix agressor qui es va presentar a la comissaria dels Mossos de la Bisbal d’Empordà, on va reconèixer els fets i va explicar que havia tirat el ganivet pel balcó.

Notícies relacionades

L’home, que no té antecedents, està detingut com a presumpte autor d’un delicte d’intent d’homicidi i està previst que pròximament passi a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de la Bisbal d’Empordà.

La dona, que presentava una vintena de punyalades, algunes de les quals li han afectat òrgans vitals, ha sigut intervinguda d’urgència i traslladada a la Unitat de Cures Intensives.