PERSECUCIÓ POLICIAL

Detingut un home que va robar un cotxe a punta d'escopeta a Roses

El presumpte lladre va col·lidir amb el cotxe dels policies de paisà i un va disparar al motor

Eladio A. A., de 28 anys, va abandonar el vehicle en un bosc de Llagostera i aquest divendres ha sigut arrestat

zentauroepp53660921 roses200605182742

zentauroepp53660921 roses200605182742 / Cedida per la Policia Local de Llagostera

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut l’individu que el 31 de maig passat va robar presumptament un cotxe a punta d’escopeta a la urbanització de Santa Margarida de Roses i, al matí següent, va fugir d’un control de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro.

Segons fonts del cas, els agents d’aquesta última localitat havien introduït la matrícula del vehicle en el programa de videovigilància després de conèixer el succeït i, l’1 de juny, va saltar l’alarma.

Diversos cotxes patrulla i un de camuflat van sortir en la seva recerca cap a les 14.00 hores i van intentar interceptar el turisme en un aparcament on se situa el mercat setmanal.

El policia va disparar al vehicle

El presumpte lladre va col·lidir amb el cotxe dels agents de paisà per fugir, i un d’aquests va disparar amb la seva arma al motor, tot i que sense evitar la fuga, que va donar pas a una persecució sense èxit per la carretera C-31.

L’endemà, gràcies a l’avís d’un veí, la Policia Local de Llagostera va localitzar el cotxe abandonat en un bosc a la part posterior de la zona de Panedes (Llagostera).

Notícies relacionades

Els Mossos, que van iniciar la investigació pel robatori violent a Roses, van posar el lladre en cerca i captura i la Guàrdia Urbana de Figueres l’ha localitzat i detingut aquest divendres cap a les 02.30 hores.

El detingut, Eladio A. A., de 28 anys, al qual s’acusa dels delicte de robatori amb violència, atemptat a agent de l’autoritat, contra la seguretat viària i furt d’ús de vehicle, ha sigut posat a disposició dels Mossos d’Esquadra i continuarà a la comissaria fins que passi a disposició judicial.