TRACTAMENT A BARCELONA

Davant el mar després de 50 dies a l'uci pel coronavirus

L'Hospital del Mar treu malalts al passeig marítim com a mesura terapèutica per ajudar-los en la recuperació

zentauroepp53634888 hospital mar200603192521

zentauroepp53634888 hospital mar200603192521 / David Ramos

1
Es llegeix en minuts
Óscar Toral
Óscar Toral

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Després de gairebé dos mesos hospitalitzat pel coronavirus,  Isidre Correa ha pogut sortir aquest dimecres a disfrutar del mar juntament amb la seva dona i un equip de la unitat de cures intensives de l’Hospital del Mar de Barcelona. El pacient, «encantat» amb el tractament, ha celebrat d’aquesta manera el seu trasllat a planta després de donar negatiu del virus en el test PCR.

El pacient, a la sortida de l’Hospital del Mar. / GETTY IMAGES / DAVID RAMOS

Aquestes sortides terapèutiques al passeig marítim, que formen part del programa d’humanització de l’uci del centre sanitari, s’havien interromput durant les setmanes més dures de l’epidèmia, però s’han pogut reprendre amb la millora de la situació.

Notícies relacionades

L’Hospital del Mar defensa les bondats d’aquest tractament per ajudar els malalts ingressats a l'uci. «Els va molt bé perquè els permet recobrar el contacte amb la realitat i això beneficia la seva recuperació», remarquen fonts del centre.

Isidre Correa, al passeig marítim. / GETTY IMAGES / DAVID RAMOS

Correa –que va ser hospitalitzat el 9 d’abril passat i traslladat a l'uci cinc dies després– ha estat davant el mar durant prop de mitja hora, acompanyat de la seva dona i d’un ampli equip metge encarregat de vetllar tant per la salut del pacient com per la seguretat dels vianants que en aquell moment es trobaven al passeig marítim.