a catalunya

La preinscripció universitària serà entre el 23 de juny i el 29 de juliol

El 27 de juliol serà quan es publiquin els resultats de la convocatòria ordinària de la PAU

Els resultats de la primera assignació de places dels estudiants es faran públics el 6 d'agost

facultadok

facultadok

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els estudiants que vulguin accedir al primer curs d’un estudi de grau per al pròxim curs 2020-21 a qualsevol de les set universitats públiques catalanes i la Universitat de Vic (UVic-UCC) podran formalitzar la preinscripció entre els pròxims 23 de juny i 29 de juliol.

La Secretaria d’Universitats de la Generalitat ha informat que la preinscripció s’ha retardat aquest any a conseqüència de la situació causada per la pandèmia de Covid-19 i que s’haurà de formalitzar a través del portal d’accés a la universitat.

Aquesta preinscripció universitària permet als estudiants elegir entre la Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Lleida, Universitat de Girona i Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic.

Una vegada tramitada la preinscripció, els estudiants podran efectuar canvis de preferències fins al mateix dia 29 de juliol i dos dies abans, el 27 de juliol, serà quan es publiquin els resultats de la convocatòria ordinària de la Prova d’Accés a la Universitat (PAU).

Notícies relacionades

Els resultats de la primera assignació de places es faran públics el 6 d’agost i el termini per formalitzar la matrícula per als estudiants assignat en primera preferència serà entre el 7 i el 10 de setembre a les universitats públiques.

La publicació de la segona assignació de places serà el 18 de setembre i la matrícula corresponent haurà de tramitar-se entre el 21 i el 23 de setembre, ha informat la Secretaria d’Universitats.