PROJECTE #CORONAVEUS20

Actors de doblatge graven contes per als nens ingressats a la Vall d'Hebron

La iniciativa solidària pretén amenitzar l'estada a l'hospital tant a petits amb Covid-19 com amb altres patologies

img 1630

img 1630

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un grup d’actors i actrius catalans professionals del doblatge han gravat en format d’àudio diferents contes infantils per als nens i nenes ingressats a l’Hospital de la Vall d’Hebron, sigui per coronavirus o per altres patologies.

El centre hospitalari ha informat en un comunicat que la iniciativa, denominada #Coronaveus20, pretén animar l’estada als pacients pediàtrics i fer-los el dia a dia més amè.

Els contes, entre els quals destaquen els relats clàssics, es posaran a disposició dels nens ingressats a la Vall d’Hebron en format digital.

Acompanyament en plena pandèmia

Notícies relacionades

Els audiocontes de #Coronaveus20 s’afegeixen a altres iniciatives solidàries que la Vall d’Hebron ha posat en marxa per procurar que els pacients ingressats se sentin acompanyats durant la seva estada a l’hospital en plena pandèmia de coronavirus.

Entre les quals, figura ‘Missatges amb cor’, una iniciativa conjunta amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per la qual el centre hospitalari i aquesta empresa de transport públic han habilitat una pàgina web perquè la ciutadania pugui enviar missatges d’ànim als pacients ingressats. 

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions