VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detingut el nòvio d'una 'influencer' acusat de clavar-li una pallissa en el confinament

Els Mossos van acudir a la casa i van comprovar que la jove presentava senyals evidents d'agressió

El noi va passar a disposició d'un jutjat de guàrdia de Barcelona, que en va acordar la llibertat provisional per un delicte de lesions

mascarilla

mascarilla

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han detingut el nòvio d’una jove «influencer», acusat de clavar-li una pallissa al pis de Barcelona on viuen durant l’estat d’alerta pel coronavirus, malgrat estar en procés de separació.

Segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i han confirmat fonts pròximes al cas, el detingut és el model River V., de 28 anys, acusat d’agredir la seva nòvia, Jessica G., una jove amb milers de seguidors a Instagram que divendres passat va telefonar a la policia per alertar que el noi l’havia agredit.

Els Mossos van acudir al domicili i, després de comprovar que la jove presentava senyals evidents d’agressió, van detenir el seu nòvio.

Notícies relacionades

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de violència masclista a Barcelona, que en va acordar la llibertat provisional per un delicte de lesions, després que la fiscalia no demanés cap mesura i que la víctima rebutgés declarar contra la seva parella.

El detingut, que va comparèixer davant del jutge per videoconferència, es va acollir al seu dret a no declarar sobre aquesta suposada agressió, de la qual, segons el TSJC, no hi ha testimonis.