AQUEST DISSABTE A LES 18.00 HORES

Convocat un aplaudiment a tots els nens i nenes d'Espanya

Milers de nens i nenes resisteixen com uns campions el confinament des que es va decretar l'estat d'alarma pel coronavirus

GRAF619. PONTEDEUME (GALICIA), 23/03/2020.- Dos ni?os conversan con sus abuelos mediante una videollamada en su casa del concello coru??s de Pontedeume este lunes, en una jornada en la que se encara una semana de confinamiento -la segunda- tras conocerse que el estado de alarma durar? hasta despu?s de Semana Santa.EFE/Cabalar

GRAF619. PONTEDEUME (GALICIA), 23/03/2020.- Dos ni?os conversan con sus abuelos mediante una videollamada en su casa del concello coru??s de Pontedeume este lunes, en una jornada en la que se encara una semana de confinamiento -la segunda- tras conocerse que el estado de alarma durar? hasta despu?s de Semana Santa.EFE/Cabalar / Cabalar (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els nens i nenes d’aquest país, confinats a casa sense poder trepitjar el carrer, sortir a jugar, moure’s, en definitiva, són els altres grans herois d’aquesta crisi del coronavirus. Aquest dissabte 28 de març a les 18.00 hores s’ha convocat, a través d’una cadena de Whatsapp i difusió per xarxes socials, un aplaudiment per tots ells.

La convocatòria assenyala que els nens i nenes «es mereixen això i més». «Un aplaudiment per totes les nenes i els nens. Perquè es mereixen això i molt més. ¡Passa-ho!», diu el missatge utilitzat per animar els ciutadans espanyols a sortir a les seves finestres, terrasses i balcons.

Notícies relacionades

Aquesta iniciativa s’uneix als aplaudiments, cançons i crits de joia que els espanyols fan cada dia, des de fa dues setmanes, a les 20.00 hores per retre homenatge a la feina que està fent el personal sanitari que lluita contra la pandèmia del coronavirus, així com al de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i de la resta de professionals que garanteixen el funcionament dels serveis bàsics durant aquests dies de confinament.

Aquesta campanya d’agraïment, que va sorgir a les xarxes socials, al principi es va convocar a les 22.00 hores, però es va avançar a les 20.00 hores per comptar amb la participació dels més petits, que aquest dissabte també seran homenatjats amb aplaudiments.