HOSPITAL DE TERRASSA

Rosa Peral, ingressada per coronavirus per aïllar-la de les preses

La urbana acusada de matar la seva parella, Pedro Rodríguez, el 2017, segueix el veredicte per conferència

zentauroepp52158957 rosa peral  l acusada pel crim de la gu rdia urbana  durant 200206155211

zentauroepp52158957 rosa peral l acusada pel crim de la gu rdia urbana durant 200206155211 / Xavi Toscano

1
Es llegeix en minuts
Efe

La guàrdia urbana Rosa Peral, acusada d’assassinar la seva parella, Pedro Rodríguez, el maig del 2017 junt amb el que llavors era el seu amant, Albert López, està ingressada per Covid-19 a l’Hospital de Terrassa per evitar que encomani altres preses, per la qual cosa aquest dilluns està seguint el veredicte per conferència.

Fonts judicials han explicat que els processats assistiran al veredicte que ha de pronunciar aquest dilluns el jurat popular de l’Audiència de Barcelona que els jutja per videoconferència des de l’hospital i des del centre penitenciari de Quatre Camins (Barcelona), on López compleix presó preventiva.

Confinament de preses i advocats

Peral va ser traslladada a la clínica des de la presó de Wad-Ras després que es detectés que havia sigut encomanada per coronavirus, cosa que ha provocat el confinament de totes les preses, així com el dels advocats de les parts, del fiscal Félix Martín i del lletrat de l’acusació particular, Juan Carlos Zayas, també en quarantena.

Cap d’ells seguirà, per tant, el veredicte, que estava programat a les 11.30 hores, però que s’ha retardat per problemes tècnics amb les connexions telemàtiques.

Notícies relacionades

A Martín el substituirà el seu col·lega Elena Contreras, mentre que les parts estaran representades per lletrats dels respectius bufets d’advocats.

25 i 24 anys de presó

Peral i López afronten una petició fiscal de 25 i 24 anys de presó, respectivament, per l’assassinat de Rodríguez, les restes del qual van ser trobades al maleter del seu vehicle, totalment carbonitzat, en una pista forestal del pantà de Foix. 

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions