mesures contra el coronavirus

L'ajuntament estudia la desinfecció dels carrers de Madrid, però falten equips de protecció

La tasca seria realitzada pels Bombers i la Unitat Militar d'Emergències (UME) amb una solució líquida

52820183 60

52820183 60 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’Ajuntament de Madrid està estudiant la desinfecció de tots els carrers de la capital, amb l’ajuda de la Unitat Militar d’Emergències, però de moment no poden dur-la a terme perquè manquen del nombre d’equips de protecció especialitzats necessari per a aquesta feina tan ingent.

La idea ha sigut plantejada aquest dilluns en el Centre de Coordinació de Madrid (CECOR) sobre l’alerta sanitària per coronavirus, que coordina la Delegació del Govern, i ha sigut recolzada per les tres administracions. La tasca seria realitzada pels Bombers de l’Ajuntament de Madrid i la Unitat Militar d’Emergències (UME), i utilitzarien una solució líquida per netejar els carrers, començant pels més transitats, han indicat a Europa Press fonts oficials.

Notícies relacionades

No obstant, des de les àrees de Seguretat i Medi Ambient del consistori han apuntat a Europa Press que de moment no poden concretar quan es realitzarà, perquè es necessita una gran quantitat d’equips de protecció individual per als professionals, inclosos bussejadors complets.