Participació

Dibuixos i contes per a 'A casa teva' en temps de coronavirus

EL PERIÓDICO fa una crida als lectors a compartir il·lustracions i microrelats relacionats amb el confinament

La iniciativa busca animar a l'entreteniment de petits i adults mentre durin les restriccions derivades de la propagació del Covid-19

whatsapp-image-2020-03-16-at-162614-2

whatsapp-image-2020-03-16-at-162614-2

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Des d’EL PERIÓDICO continuem buscant fórmules per, en la mesura de les nostres possibilitats, ajudar que a grans i a petits se’ls faci suportable l’obligat confinament per fer front al coronavirus [Seguiu aquí les últimes notícies sobre el coronavirus]. A més d’informació de qualitat, fomentarem l’entreteniment a favor del #yomequedoencasa. I us demanem ajuda.

A partir d’ara obrim les portes d’’A casa teva’ perquè ens envieu microrelats, poemes curts, dibuixos o tot allò que se us ocorri relacionat amb el moment que vivim i que, a més, vulgueu que difonguem junts. Es tracta de consolidar la idea que cal tancar-se sense perdre la creativitat, l’humor i les ganes d’ajudar qui està més baix d’ànim. ¡Vinga, que tothom s’hi animi! Podeu fer-ho de manera senzilla a través de l’‘Entre tots’ .

Notícies relacionades

 ‘A casa teva’ vol donar resposta a la inquietud de les persones que pateixen restriccions pel confinament a partir de testimonis, recomanacions, propostes i notícies de servei, però també entreteniment i humor.

Per la finestra d’‘A casa teva’ passen opinions d’experts, entrevistes, exemples pràctics en format de vídeo i amb elements dinàmics per fer més fàcil compartir en el nostre entorn la informació, i proposa la participació dels lectors a través de la secció Entre tots.