La Guàrdia Urbana de Barcelona sanciona 123 persones per no obeir l'ordre de confinament

Els agents fan tres actes d'inspecció i 230 avisos a locals el primer dia d'estat d'alarma

Els Mossos han tancat 59 locals comercials oberts malgrat la prohibició

zentauroepp52803518 coronavirus200316100541

zentauroepp52803518 coronavirus200316100541

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha sancionat 123 persones, a més d’haver fet prop de 2.000 avisos a ciutadans al carrer, durant el primer dia de vigència del reial decret llei de l’estat d’alarma. Segons ha anunciat el tinent d’alcaldia de seguretat, Albert Batlle, diumenge també es van fer tres actes d’inspecció i 250 avisos a locals. Batlle ha apel·lat la ciutadania perquè compleixi la normativa continguda en el reial decret llei «que estableix en quines circumstàncies es poden produir desplaçaments a l’interior de la ciutat

Mentrestant, els Mossos d’Esquadra han clausurat en les últimes hores a Catalunya un total de 59 locals comercials en funcionament que no podien obrir. Segons ha informat la policia catalana, malgrat les mesures establertes, durant tot el dia han aixecat acta i han tancat un total de 59 locals comercials.

Notícies relacionades

En concret, 34 d’ells han sigut clausurats a la regió policial sud de Barcelona, 9 a les comarques del nord de Barcelona, 4 a Girona, 3 a Barcelona, 3 a la Catalunya Central, 3 al Camp de Tarragona, dos a les Terres de l’Ebre i una a Lleida.

‘Coronavirus avui’

Subscriu-te a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions

A través de les seves xarxes socials, els Mossos d’Esquadra han apel·lat a la responsabilitat individual i col·lectiva per contenir el coronavirus.