Un professor d'una escola concertada de Madrid, positiu en coronavirus

El docent de 60 anys estava de baixa per pneumònia des del 25 de febrer i va ser ingressat el diumenge 1 de març

zentauroepp52610897 verja que rodea el colegio de madrid donde un maestro ha sid200303173337

zentauroepp52610897 verja que rodea el colegio de madrid donde un maestro ha sid200303173337 / Eduardo Parra

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un professor de l’escola concertada Santa María la Blanca, al barri madrileny de Montecarmelo, és un dels casos positius per coronavirus a la regió, segons han indicat fonts de la Conselleria d’Educació.

Des d’aquest departament han explicat que el centre ha remès una circular a la comunitat educativa per informar que a aquest docent se li ha detectat la malaltia.

A l’escola han explicat que s’han adoptat «totes les mesures» recomanades per l’administració sanitària, tant en matèria d’higiene  com en supervisió.

D’altra banda, Salut Pública ja ha contactat amb el centre educatiu per a la implantació del protocol per prevenir el contagi de coronavirus, exposen des de la Conselleria de Sanitat.

Notícies relacionades

Segons ha avançat el diari ‘El Español’, es tracta d’un docent de 60 anys que estava de baixa per pneumònia des del 25 de febrer i que va ser ingressat el diumenge 1 de març.

La Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid ha confirmat un total de 46 casos de coronavirus a la regió, la incidència del qual continua pujant.