succés

Mor d'un infart una dona a Motril després de veure el seu pare morir d'un altre atac de cor

L'home va morir mentre prenia una medicació, a la casa familiar

ambulancia

ambulancia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Les Forces de Seguretat estan investigant l’aparició dels cossos sense vida d’un home de 85 anys i la seva filla, de 53, al domicili del primer al barri de Las Cruces a Motril, a la costa de Granada, la nit d’aquest dilluns passat, després que, pel que sembla, ella tingués un infart després que morís el progenitor quan prenia una medicació.

Cap a les 22.40 hores els serveis sanitaris van sol·licitar l’activació del protocol judicial al trobar els dos cadàvers, després de ser avisats per la dona del pare i mare de la segona morta, davant de la qual cosa Emergències va donar avís a Policia Nacional i Policia Local de Motril.

Notícies relacionades

Pel que sembla, i a l’espera del resultat de les autòpsies, segons han informat fonts del cas a Europa Press, tot apunta que van ser morts naturals ja que l’home va patir un problema a l’estar prenent una medicació, i, davant d’aquesta situació, la filla va tenir un infart i va morir.

Segons ha avançat aquest dimarts el diari ‘Ideal’, la dona del mort va avisar els serveis sanitaris i la seva filla quan va veure que el seu marit estava tenint un atac al cor. Quan la filla va arribar al domicili, aquesta hauria tingut un infart al veure la situació, i, a la seva arribada, els serveis sanitaris tampoc van poder fer res per salvar-li la vida.