La mare de la nena morta a Logronyo, sota control antisuïcidi

La dona, de 35 anys, és al costat de dues recluses de confiança

zentauroepp51990246 graf9481  logro o  27 01 2020   varios polic as observan el 200128122447

zentauroepp51990246 graf9481 logro o 27 01 2020 varios polic as observan el 200128122447 / ABEL ALONSO

1
Es llegeix en minuts
Efe / Madrid / Logroño

La mare de la nena de cinc anys trobada morta dilluns a l’habitació d’un hotel a Logronyo i per a qui el jutge va decretar l’ingrés a la presó, és a la presó de La Rioja sotmesa a un protocol antisuïcidis, pel que compta amb la vigilància addicional de dues internes de recolzament.

Fonts penitenciàries han assenyalat a Efe que, després de complir els tràmits habituals d’un ingrés a la presó com són la presa d’identitat i empremtes o la revisió mèdica, la dona va quedar ingressada en el mòdul de dones de la presó de Logronyo.

Com a primera mesura i a falta que el personal sanitari de presó la sotmeti a una anàlisi psicològica completa, els responsables del centre penitenciari han acordat posar en marxa el protocol antisuïcidis, cosa que significa que tindrà mesures de vigilàncies addicionals.

De fet, dues recluses considerades de confiança per a la presó estan al costat de la mare de la nena les 24 hores del dia.

Asseguda a l’ampit

Ahir, dijous, el Jutjat d’Instrucció número 1 de Logronyo va decretar presó incondicional per a la dona, de 35 anys, com a presumpta autora d’un delicte d’homicidi de la seva filla de 5 anys.

Notícies relacionades

La Policia Nacional, a les 9:30 hores de dilluns, va trobar la mare asseguda a l’ampit de la finestra de l’habitació de l’hotel amb alguns talls i la nena morta sobre el llit, sense que presentés signes externs de violència.

L’endemà va aparèixer ofegada al riu Ebre l’àvia materna, de 56 anys, que havia passat part de diumenge amb la neta i la filla i que no s’havia registrat a l’hotel amb aquestes dues últimes.