a prop de marsella

Els repatriats francesos pel coronavirus estaran en un club de vacances a prop de Marsella

Unes 180 persones passaran la quarantena en un recinte en una cala envoltada de pins

Tindran servei mèdic i la Creu Roja farà funcions de consergeria i animació

epmkys w4aabx44

epmkys w4aabx44

1
Es llegeix en minuts
France Presse

Unes 180 persones, majoritàriament franceses, han arribat aquest divendres al centre de vacances de la localitat costanera de Carry-le-Rouet, a prop de Marsella, on estaran confinats durant dues setmanes després de ser evacuats de la Xina a causa de l’epidèmia del coronavirus.

[Segueixi aquí l’última hora sobre el coronavirus]

El centre de vacances a Carry-le-Rouet, el Club Vacanciel, envoltat per un gran bosc de pins, es troba en una cala accessible només per un camí estret, al costat d’un petit poble de 5.800 habitants, a uns 30 quilòmetres de Marsella.

Prop de 80 metges, «fent torns en equips», seran mobilitzats al centre, «durant un període de dues setmanes», segons un decret publicat durant la nit de dijous a divendres.

Els bombers revisen les instal·lacions del club Vacanciel / SEBASTIEN NOGIER (eFE)

Notícies relacionades

La Creu Roja, que mobilitza uns 100 voluntaris i empleats, garantirà la distribució dels menjars, realitzats per un extern, va dir el gerent del complex, Jean-Christophe Combe. Els membres de la Creu Roja també exerciran el paper de consergeria per fer encàrrecs per als repatriats i oferiran entreteniment, especialment per als nens, al voltant de 50, inclosos alguns nadons, si la seva situació mèdica ho permet.

Durant el seu període d’aïllament, els retornats estaran subjectes a vigilància mèdica per assegurar-se que no estiguin infectats amb el virus.