estafa a sant sebastià

Detinguda per negar-se a pagar 4.500 euros en un hotel al·legant ser «famosa»

La dona hi estava allotjada des del passat 31 de desembre i deia que era una cantant d'un famós grup de música

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Una dona de 37 anys , que al·legava ser «famosa», ha sigut detinguda per no pagar una factura d’hotel de 4.500 euros a Sant Sebastià, acusada d’un delicte d’estafa. La detinguda va amenaçar l’empleada de l’establiment hoteler que perdria la feina i aconseguiria que es tanqués l’establiment pel tracte rebut, segons ha informat el Departament de Seguretat del Govern Basc.

La detenció es va produir aquest passat dimarts cap a les tres de la tarda, quan es va sol·licitar presència policial en un hotel de la capital guipuscoana perquè, pel que sembla, tenien problemes perquè una clienta abonés la factura de la seva estada. Els ‘ertzaines’ que van anar a l’establiment van parlar amb una responsable de l’establiment hoteler, que els va informar que una clienta no volia pagar una factura per la seva estada, que ascendia a prop de 4.500 euros. Aquesta persona havia estat allotjada des del passat 31 de desembre fins ahir.

Creadora d’un conegut cercador web

Notícies relacionades

Els agents van parlar amb la clienta de l’hotel i aquesta els va traslladar que era «famosa». Va al·legar que era la creadora d’un conegut cercador web i que era cantant d’un famós grup de música i, per això, no havia de pagar cap factura. Segons els havia comentat prèviament l’empleada de l’hotel, fins i tot l’havia amenaçat que perdria la seva feina i aconseguiria que es tanqués l’hotel pel tracte rebut.

Els ‘ertzaines’ li van indicar a aquesta dona les conseqüències penals que podria tenir en cas que no abonés el deute. Llavors, l’arrestada va fer una sèrie de gestions, però, finalment, no va pagar la factura, per la qual cosa es va procedir a la seva detenció per un delicte d’estafa. L’arrestada ha passat a disposició judicial.