CAP A LES 16.00 HORES

Un treballador de l'ajuntament, en estat crític després d'haver sigut apunyalat al centre de BCN

Els fets han tingut lloc cap a les quatre de la tarda en un carrer pròxim a la plaça de Sant Jaume

coche

coche

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un treballador de l’ajuntament està ingressat en estat crític després d’haver sigut apunyalat a l’entorn de la plaça de Sant Jaume. L’agressió s’ha produït en el curs d’un intent de robatori amb violència. La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut el presumpte autor de l’agressió. La víctima, d’uns 50 anys, està en estat crític i ha sigut traslladada a un hospital.

Fonts municipals han informat Europa Press que els fets han tingut lloc cap a les quatre de la tarda en un carrer pròxim a la plaça de Sant Jaume, on és la seu de l’ajuntament i la Generalitat.

Els agents han acudit al lloc al sentir crits de persones que havien presenciat els fets i han arrestat el sospitós a la plaça.

Notícies relacionades

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha informat a través de Twitter que el ferit és un treballador del consistori i que la Urbana ha pogut detenir l’agressor.

«Seguim amb molta preocupació l’estat del treballador municipal agredit aquesta tarda a la plaça de Sant Jaume», ha escrit Colau, que assenyala que la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han obert una investigació conjunta per aclarir els fets.