En una vivenda

Moren un jove de 15 anys i una dona de 35 en un incendi a Huelva

Nou persones rescatades estan ingressades, entre elles, un nadó, que està greu

20200107 468139 incendiohuelvar 1 3 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Un noi de 15 anys i una dona de 35 han perdut la vida en l’incendi declarat aquest matí en una quarta planta d’un bloc de vivendes de la barriada de la Hispanidad de Huelva, del qual han sigut rescatades 11 persones, segons ha confirmat la delegada territorial de Salut de la Junta d’Andalusia, Manuela Caro.

Nou de les persones rescatades han sigut ingressades, set d’elles a l’hospital Juan Ramón Jiménez i dos a l’Infanta Elena, entre elles, un nadó que està a la Unitat de Cures Intensives, ha informat Caro, que s’ha desplaçat al lloc dels fets, el carrer Salvador Rueda número 10, juntament amb la delegada del Govern andalús a Huelva, Bella Verano.

Des de l’Ajuntament de Huelva han informat a Efe que a les 7.39 hores s’ha rebut un avís per l’incendi, a les 7.41 han sortit del parc nou bombers juntament amb tres vehicles, una bomba urbana lleugera, una altra de pesant i una autoescala, i a les 8.00 s’hi ha incorporat un vehicle de càrrega amb dos bombers més.

Desallotjats

Els bombers han rescatat un total d’11 persones de la quarta planta de l’edifici, nou que eren a la vivenda afectada i dues persones més que hi havia al pis limítrof, mentre es desallotja l’edifici.

També han resultat afectats per l’actuació, per fum i caiguda de runa, dos bombers i dues agents de la policia locals que han hagut de ser traslladats a l’hospital.

Notícies relacionades

A les 9.14 hores s’ha donat per finalitzada l’actuació dels bombers, que han deixat tancada la planta on s’ha produït l’incendi; la resta de veïns desallotjats han pogut tornar a les seves vivendes.

Han sigut més d’una desena de trucades les que han alertat aquest matí el 112 sobre la presència de flames a la vivenda, i han apuntat que hi havia diverses persones a l’immoble sinistrat demanant auxili

Temes:

Huelva Incendis