Reincident

Presó per assaltar quatre botigues a Mataró | Vídeo

L'arrestat, amb nombrosos antecedents va robar més de 1.600 euros en efectiu

mossos / periodico

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos van detenir el 28 d’octubre un home de 41 anys, veí de Mataró, com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb intimidació, un d’aquests en grau de temptativa, a diversos establiments comercials de Mataró

El primer fet es va produir el dia 25 d’octubre, al voltant de migdia, en una farmàcia del barri Els Molins de la localitat de Mataró. L’home va entrar a la farmàcia i va robar uns 400 euros de la recaptació mentre amenaçava la dependenta.

A les 19.45 hores del mateix dia, l’home va entrar en una botiga de la ronda dels Països Catalans i va intimidar les dues dependentes fins que va sostreure uns 1.000 euros de la recaptació.

L’endemà 26 a la tarda, el detingut va tornar a la mateixa farmàcia d’Els Molins i va intimidar i va amenaçar la dependenta amb un tornavís fins que va aconseguir uns 250 euros de la recaptació i va fugir.

Nombrosos antecedents

Finalment, el dia 27, al voltant de les 20.30 l’home va cometre un altre robatori, en aquest cas en grau de temptativa, a una farmàcia situada al barri de Rocafonda. En aquella ocasió va intimidar i va amenaçar les dependentes amb un ganivet però va marxar sense el botí, ja que els diners eren a la caixa de seguretat. Sempre anava tapat amb una caputxa.

Amb la informació aportada pels testimonis, es va iniciar una investigació que va permetre identificar l’autor del robatori, un home de 41 anys de nacionalitat espanyola, amb nombrosos antecedents i veí de Mataró i detenir-lo la tarda del dia 28 d’octubre.

Notícies relacionades

El 31 d’octubre el detingut va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Mataró, que va decretar el seu ingrés a la presó.

Es dona la circumstància que aquest home ja havia sigut detingut el dia 23 d’octubre com a autor d’un robatori amb intimidació en una farmàcia del Barri de Cirera de la mateixa població i que va quedar en llibertat per ordre judicial l’endemà de la seva detenció.