Amo assassinat

Mor un home xinès al ser apunyalat a la seva botiga d'alimentació

L'home va ser apunyalat a l'establiment d'alimentació que regentava

Els sanitaris del Samur van confirmar la seva mort després de practicar-li maniobres de reanimació

chino vid 11 102624 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Un home d’origen xinès de 69 anys ha mort la nit d’aquest dijous al ser apunyalat a l’establiment d’alimentació que regentava al districte de Vicálvaro. Els fets han passat cap a les 23.25 hores en una botiga d’alimentació ubicada al carrer Jardín de la Duquesa.

Per causes que estan sent investigades, l’home ha rebut una punyalada a la zona de l’hemitòrax esquerre. Va ser atès en un primer moment per agents de la Policia Nacional, que a la seva arribada al lloc van comprovar que etava en parada cardiorespiratòria i van iniciar les maniobres de reanimació cardiopulmonar.

Sanitaris del Samur-Protecció Civil van continuar amb les maniobres i, davant les sospites que tingués una ruptura d’un gran vas, li van practicar una traqueotomia.. Finalment, després de mitja hora de reanimació cardiopulmonar els facultatius únicament van poder confirmar la seva mort.

Notícies relacionades

A més, un psicòleg del Samur-Protecció Civil ha hagut d’atendre per una crisi d’ansietat una dona d’origen xinès que es trobava a l’establiment en el moment dels fets. Agents de la Policia Nacional s’han fet càrrec de la investigació.