DESPRÉS DE DECLARAR AL JUTJAT

El pare de Diana Quer, lliure després que el denunciés la seva exdona per intent d'atropellament

La dona va aportar a la denúncia un comunicat mèdic amb lesions amb un cop al pòmul i al canell

zentauroepp41646806 graf1855  pozuelo de alarc n  17 01 2018   el padre de diana180119090928

zentauroepp41646806 graf1855 pozuelo de alarc n 17 01 2018 el padre de diana180119090928 / Juan Carlos Hidalgo

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Juan Carlos Quer, el pare de Diana Quer, la jove de 18 anys assassinada l’agost de 2016 per 'El Chicle’, ha quedat en llibertat després de prestar declaració davant d’un jutjat de Majadahonda (Madrid). Quer va ser detingut aquest dimecres per la Guàrdia Civil, després de denunciar la seva exdona Diana López Pinel que l‘havia intentat atropellar al garatge del seu domicili.

La magistrada, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, ha rebutjat les mesures cautelars sol·licitades i el detingut només serà investigat per un presumpte delicte de lesions.

El jutjat especialitzat en violència contra les dones s’ha inhibit en favor del partit judicial de Pozuelo de Alarcón. 

Segons han indicat fonts de la investigació, la detenció es va produir després de la denúncia interposada per Pinel dimarts a la caserna de la Guàrdia Civil de Majadahonda. 

Informe de lesions 

En la denúncia, segons les mateixes fonts, s’al·ludeix a un intent d’atropellament per part de Quer a la seva exdona, que, a més, aporta un informe de lesions amb un cop al pòmul i el canell.

Notícies relacionades

La detenció es produeix dies abans que comenci el judici per la desaparició i mort de Diana Quer, el 29 d’octubre als Jutjats de Fontiñas, segons ha decidit la Secció Sisena de l’Audiència Provincial de la Corunya, amb seu a Santiago.

El cas arriba als jutjats més de tres anys després que es perdés la pista de la jove Diana Quer a les festes d’A Pobra do Caramiñal, el 22 d’agost del 2016. José Enrique Abuín Gey, àlies ‘el Chicle’, únic acusat d’aquest crim, s’enfronta als delictes d’assassinat, agressió sexual i detenció il·legal, pels quals tant la fiscalia com l’acusació particular demanen per a ell la presó permanent revisable.