NOMENAMENT

Rogelio Garrido, nou director del diari 'Faro de Vigo'

El periodista estarà al capdavant del diari líder del sud de Galícia, propietat de Prensa Ibérica

zentauroepp50032768 rogelio garrido190924172909

zentauroepp50032768 rogelio garrido190924172909

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El periodista Rogelio Garrido García (Vigo, 1968) és el nou director de ‘Faro de Vigo’, el diari líder del sud de Galícia en paper i també en versió digital, amb més de 300.000 usuaris únics i prop de 700.000 pàgines diàries vistes. Així ho va acordar aquest dilluns el consell d’administració de Prensa Ibérica, empresa a la qual també pertany GRUP ZETA i, amb aquest, EL PERIÓDICO DE CATALUNYA. Garrido substituirà en el càrrecJuan Carlos Da Silva (Combarro, 1965), que ha sigut ascendit a subdirector general de Prensa Ibérica a Galícia. 

Notícies relacionades

Javier Moll, president de Prensa Ibérica, va destacar ahir, en la seva visita a les instal·lacions de ‘Faro de Vigo’, les sinergies «de qualitat» derivades de l’adquisició de GRUP ZETA i va posar com a exemple els «continguts propis» que aportarà la seva xarxa de corresponsables repartida per les principals capitals del món. «Informació hiperlocal i nacional i internacional pròpia que els competidors directes no podran donar, perquè ningú té el que té el nostre grup», va afirmar Moll.

Per la seva banda, Rogelio Garrido és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid. Des de la seva graduació, forma part de la redacció de ‘Faro de Vigo’, on va ingressar el 1992. Després d’una etapa inicial com a redactor en la secció de Local, el 1998 es va encarregar de l’obertura de l’edició de ‘Faro de Vigo’ a O Morrazo (Pontevedra) i va estar al capdavant d’aquest equip durant un any. El 2000 va ser nomenat redactor en cap. A més, va compatibilitzar la seva activitat periodística amb la docent a l’exercir durant cinc anys com a professor associat de la Facultat d’Humanitats de la Universitat de Vigo.