Una altra atrocitat

L'home que va matar la seva parella davant de les seves dues filles a Madrid tenia una ordre d'allunyament

Va ser una de les nenes la que va trucar als serveis d'emergència per avisar de l'agressió

7e582180-5a60-495d-8456-00e348389647-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’home detingut aquest dimarts després de matar a ganivetades la seva parella, una dona de 30 anys, en presència de les seves filles, de 8 i 10 anys, al seu domicili de Madrid tenia una ordre d’allunyament de la víctima per denúncies de maltractament dictada per un Jutjat de la localitat madrilenya de Navalcarnero.

Els fets van ocórrer cap a tres quarts menys cinc de set de la tarda d’aquest dimarts a la vivenda, situada al número 15 del carrer Juan Pascual, al districte de Ciudad Lineal, i va ser una de les nenes la que va trucar als serveis d’emergència per avisar de l’agressió.

Segons fonts policials, el detingut tenia una ordre d’allunyament en vigor, per denúncies de maltractament, que havia dictat un Jutjat de Navalcarnero perquè abans vivien en aquesta zona de la Comunitat madrilenya.

Va avisar una de les nenes

A l’arribar al lloc després de l’avís de la nena, els policies van estar 15 minuts practicant maniobres de reanimació a la víctima, que era al terra del portal de l’edifici, i fins i tot van anar a buscar un desfibril·lador al centre comercial Alcalá Norte, però finalment la dona va morir per la gravetat de les ferides.

Alguns veïns van dir als agents en uns primers testimonis que d’alguna manera sospitaven que la dona, d’origen paraguaià, era maltractada.

Notícies relacionades

La Policia va detenir l’assassí, un home nascut el 1977 a l’Equador. 

Aquest cas de violència masclista es produeix 24 hores després que un home de 41 anys matés a trets la seva exparella, la seva exsogra i la seva excunyada a la localitat de Pontevedra de Valga, en presència dels seus dos fills petits, de quatre i set anys.