operació dels mossos

VÍDEO | Dos empresonats per robar a cinc bars de Gavà, Castelldefels, l'Hospitalet i Viladecans

Els lladres vigilaven els locals per obtenir informació i manipular les alarmes

video 3536994 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Dos homes, de 31 i 38 anys, han ingressat a presó provisional percinc robatoris en bars de Gavà, Castelldefels, Viladecans (Baix Llobregat) i l’Hospitalet de Llobregat, han informat els Mossos d’Esquadra en un comunicat aquest dijous.

La policia catalana va detenir els dos homes 'in fraganti' el 5 d’agost després que entressin en un bar de Viladecans i durant el registre van trobar llanternes, un tornavís i guants.

Els agents van establir que les mateixes persones eren les autores de tres robatoris amb força més, en bars de Gavà i Castelldefels, que havien comès a finals de juliol i en els quals havien forçat les màquines escurabutxaques i la caixa enregistradora.

Notícies relacionades

A més se’ls atribueix un robatori a l’Hospitalet de Llobregat i la investigació va aclarir que els homes vigilaven els bars abans d’entrar per obtenir informació i manipular les alarmes, i que accedien als establiments tallant la persiana metàl·lica fins a poder manipular els panys.

Els agents, que mantenen oberta la investigació i no descarten més detencions, van identificar els autors mitjançant les càmeres de seguretat dels bars i els van detenir in fraganti la matinada del 5 d’agost, quan havien entrat a un local de Viladecans.

Temes:

Robatoris