TRAGÈDIA A TARRAGONA

Mor el ferit crític a l'accident mortal de Xerta

El copilot, de 33 anys, viatjava amb un home de 30 anys i pare d'una nena de tres, que també han mort

whatsapp-image-2019-07-27-at-175708

whatsapp-image-2019-07-27-at-175708

1
Es llegeix en minuts
Efe

L’home que dissabte va resultar ferit crític en un accident de trànsit a la C-12 a Xerta (Tarragona), en què van morir un pare i la seva filla de 3 anys, ha mort aquest diumenge a l’hospital, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

D’aquesta manera, els morts són tres: el conductor, M.G.V., de 30 anys i veí de Tortosa (Tarragona), la seva filla de tres anys, I.G.R., i el copilot, JI. B.P., de 33 anys i també veí de Tortosa.

Xoc frontal

L’accident es va produir cap a les 13.57 hores a l’altura del quilòmetre 29 de la C-12, al seu pas per Xerta, quan un turisme i una petita furgoneta van xocar frontalment per causes que s’estan investigant.

Una de les hipòtesis principals que estudien els Mossos d’Esquadra és una imprudència per part del conductor mort, que hauria circulat amb un excés de velocitat i intentat un avançament en una zona prohibida, cosa que li va fer perdre el control del cotxe i va provocar que xoqués frontalment amb la petita furgoneta.

El conductor de la furgoneta va patir ferides de diversa consideració i va ser evacuat a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

10 morts en una setmana a Catalunya

Notícies relacionades

D’aquesta manera, ja són deu les persones que han mort en accident de trànsit aquesta setmana a Catalunya, cinc entre dissabte i diumenge, pel que la xifra de morts en accident a la xarxa viària catalana aquest 2019 arriba als 98.

En concret, a més dels tres morts a l’accident de Xerta, dissabte a la nit també va morir el conductor d’un cotxe que va donar diverses voltes de campana a l’AP-7, a l’altura de Sant Celoni (Barcelona), mentre que aquest matí ha mort un motorista a l’N-II, a Sant Pol de Mar (Barcelona), al sortir de la via i caure a terra.