Estabilitzat l'incendi forestal de Capellades

El foc ha cremat unes 67 hectàrees

h 3531715

h 3531715 / Gemma Aleman

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Els bombers han donat per estabilitzat aquest divendres al matíl’incendi forestal de Capellades, que es va declarar dimecres a la tarda i que ha cremat unes 67 hectàrees segons les últimes dades dels Agents Rurals.

Un total de 35 dotacions han treballat durant tota la nit per fixar el perímetre del foc. Els faltava acabar de tancar amb una línia d’aigua un 10% del flanc dret del foc. Vuit mitjans aeris s’han incorporat a primera hora del dia per ajudar a rematar la tasca.

Notícies relacionades

El foc es va iniciar dimecres a la tarda després d’accidentar-se un vehicle a la carretera C-15, el posterior incendi del qual hauria provocat que es calés foc a la vegetació del costat de la via i que s’estengués pel terme municipal de Capellades.

Des de l’inici del foc, el SEM ha atès tres persones: una en estat lleu, que va rebre l’alta in situ; un bomber en estat menys lleu, que va ser atès i traslladat a la mútua per una lesió al peu; i un agent forestal en estat menys lleu, que va ser traslladat a l’hospital d’Igualada afectat per les altes temperatures.