Quatre detinguts pels incidents en el centre dels 'menes' al Masnou

Els arrestats estan sent investigats per desordre públic i dos sumen una acusació de delicte d'odi i resistència a l'autoritat

undefined48996008 8 7 2019   manifestacion en el masnou contra el racismo y el190708214115

undefined48996008 8 7 2019 manifestacion en el masnou contra el racismo y el190708214115

1
Es llegeix en minuts
Acn

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones pels enfrontaments que van passar el 4 de juliol passat davant del centre de menors estrangers no acompanyats del Masnou.

Notícies relacionades

Les detencions s’han realitzat aquest dilluns al mateix municipi del Masnou i Alella. Entre el grup d’arrestats hi ha persones relacionades amb la manifestació contra els ‘menes’ i també defensors dels menors tutelats. Els quatre detinguts estan sent investigats per un delicte de desordre públic. Al seu torn, un dels arrestats també està sent investigat per un delicte d’odi i un altre està acusat de resistència i atemptat contra agents de l’autoritat.

S’espera que aquest mateix dilluns tots quatre quedin en llibertat després de declarar a la comissaria sense que hagin passat a disposició judicial. En el marc de la mateixa investigació, els Mossos d’Esquadra han citat a declarar a la comissaria dues persones més investigades pels mateixos disturbis. La previsió és que declarin durant aquesta tarda. 

Temes:

Catalunya Menas