Conseqüències del temporal

En estat greu una dona per la caiguda d'un llamp a Sant Antoni de Vilamajor (Barcelona)

La víctima, de 43 anys, està a la Vall d'Hebron

rayo / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Peiródico

Una dona ha sigut ingressada en estat greu per la caiguda d’un llamp a Sant Antoni de Vilamajor (Barcelona), segons ha informat Protecció Civil.

En un apunt en el seu compte de Twitter, Europa Press ha informat que la dona, de 43 anys, s’ha vist afectada per la caiguda d’un llamp durant el temporal d’aquest dimecres.

Els Serveis d’Emergències Mèdiques de la Generalitat l’han atès i ha sigut traslladada amb "pronòstic greu" a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Notícies relacionades

Durant l’episodi de tempestes registrat entre les 18.00 i les 23.00 hores d’ahir a les comarques barcelonines el telèfon d’emergències 112va rebre 527 trucades per incidències relacionades amb les intenses pluges, calamarsa i vent, la majoria per inundacions i caigudes d’arbres o tendals.

Una de les incidències es va deure a la caiguda d’un altre llamp que va afectar la catenària de la línia R1 de Rodalies entre les localitats de Mataró i Calella, que va quedar interrompuda entre les 20.30 i les 21.15 hores, i que encara aquest matí acumulava retards a causa de l’avaria. 

Temes:

Pluges Catalunya