En bon estat

Vídeo | El rescat d'un home al bolcar un catamarà a Vilassar de Mar

El tripulant, de 60 anys, va intentar donar-li la volta infructuosament durant una hora i mostrava símptomes d'atordiment i fatiga

4b200e24-b5c5-42c5-9263-4b4bbc73b24b-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

El Servei Marítim de la Guàrdia Civil ha rescatat un home després de sotsobrar el catamarà amb el qual navegava a unes tres milles de la costa de Vilassar de Mar (Barcelona). Estava intentant donar-li la volta a l’embarcació, que havia bolcat a causa del mal estat del mar.

Segons ha informat aquest dimecres la Guàrdia Civil, el rescat de l’home, de 60 anys i nacionalitat espanyola, es va produir divendres passat, 28 de juny, quan agents del Servei Marítim de l’institut armat el van albirar sobre el catamarà, del tipus patí català, intentant infructuosament donar-li la volta a l’embarcació.

Els agents, a bord de la patrullera ‘Riu Francolí’, van remolcar el veler i van pujar l’home a una embarcació auxiliar, juntament amb tres tripulants de la Guàrdia Civil.

Notícies relacionades

L’home rescatat mostrava símptomes d’atordiment i fatiga, ja que havia fet un gran esforç per intentar adreçar el catamarà pels seus propis mitjans, durant més d’una hora.

Quan l’home es va recuperar, la Guàrdia Civil va acostar l’embarcació auxiliar a uns metres de la vora de la platja de Vilassar de Mar, i va deixar el patró en bon estat de salut i el catamarà sense danys materials. 

Temes:

Rescats