problemes en la línia

Suspesa una manifestació pel tren Madrid-Algesires per no tenir bitllets per tornar

La plataforma ciutadana ha cancel·lat la concentració perquè els ferrocarrils a la localitat gaditana estaven plens

estacion-algeciras-adif

estacion-algeciras-adif

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Amb el lema 'Un tren d’altes prestacions per al Camp de Gibraltar', la plataforma Andalusia Bay 20.30 havia convocat una concentració per a aquest diumenge davant de la seu del Ministeri de Foment després dels nombrosos problemes que es produeixen en la línia ferroviària que uneix Madrid amb Algesires (Cadis). La falta de bitllets de tren per tornar de Madrid el mateix diumenge ha fet que l’acte se suspengui.

Segons han explicat des de la plataforma, el problema l’han trobat quan han sol·licitat bitllets per poder viatjar el mateix diumenge de Madrid a Algesires, ja que els trens estaven plens. Aquesta circumstància fa que moltes persones no puguin desplaçar-se per a la concentració, ja que no podrien tornar el mateix dia, tenint en compte que l’endemà és laborable.

Notícies relacionades

Tot i que per desplaçar-se fins a Madrid existeixen altres vies com anar des de Màlaga amb l’AVE, els integrants de la plataforma pensen que la seva destinació és el mateix Algesires, que és on es troben els problemes en la línia ferroviària.

Es pot recordar que la plataforma davant dels problemes en la línia havien assenyalat que "des de fa molt temps es ve advertint no només que el tren és del segle passat, sinó que el tren d’altes prestacions promès no es veurà". "La societat l’està patint ara, però ja s’advertia que això podia passar donada l’antiguitat de les instal·lacions, tant de les vies com dels trens," havien afirmat.