HOMOFÒBIA

Brutal agressió a una parella de lesbianes a Londres

Les víctimes van ser apallissades per un grup d'homes que els havia ordenat que es besessin

1559758988064

1559758988064

1
Es llegeix en minuts

Una dona uruguaiana resident aLondres ha denunciat la brutal agressió homòfoba que va patir quan estava amb la seva parella, una ciutadana nord-americana, en un autobús de la capital londinenca

Melania Geymonat, hostessa de Ryanair, ha explicat que tornava a casa amb autobús amb la seva parella quan un grup d’homes, després de descobrir que ella i la seva parella eren lesbianes, es van acostar a elles i van començar a fer-los gestos obscens. Tot seguit, els van ordenar que es fessin un petó. "Van començar a comportar-se com ‘hooligans’, demanant que ens beséssim per passar-s’ho bé mirant, dient-nos lesbianes i descrivint posicions sexuals", ha explicat a Twitter.

Notícies relacionades

Les dones es van negar a besar-se. Llavors, els homes es van llançar sobre elles, van començar a pegar-les i les van deixar inconscients. Geyomat va acabar amb el nas trencat. A la foto que la dona ha penjat a les xarxes socials es veu com ella i la seva parella tenen la cara i la roba plenes de sang.

Denúncia pública

L’agressió es va produir el març passat. Ara Geymonat ha decidit fer públiques les imatges per denunciar la violència que pateixen les dones i les parelles homosexuals.