homofòbia

Detingut un home a València que va agredir i va escopir una parella de noies per besar-se

L'home els va preguntar si podia unir-se i davant la negativa de les noies va començar a insultar-les i a estirar-los dels cabells

zentauroepp13250076 scarlett johansson  left  and sandra bullock kiss on stage a180625181521

zentauroepp13250076 scarlett johansson left and sandra bullock kiss on stage a180625181521 / MATT SAYLES

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut a València un home per un delicte d’odi que va agredir, va insultar i va escopir una parella de noies que s’estaven fent un petó. Segons ha informat la policia en un comunicat, el detingut és un home de 50 anys d’origen algerià que diumenge a la tarda va cometre l’agressió al districte de Patraix de València i que va haver de ser separats de les noies pels agents que hi van anar després de rebre una trucada al 091. 

"PORQUES"

Notícies relacionades

Després de separar-los i veure que els tres presentaven petites lesions a la cara i les mans,  els agents van esbrinar que l’agressió havia començat quan les noies es van fer un petó i van rebutjar la proposició de l’home d’unir-s’hi. Segons l’informe dels agents, a continuació, l’home presumptament va començar a insultar-les i a dir-los "porques" i "fastigoses" i les va agredir, estirant-los els cabells i colpejant-les a la cara, i també escopint-les.

L’agressor, que no té antecedents policials, va intentar justificar la seva acció als policies amb frases com ara “dues dones no es poden fer un petó al carrer” i “la gent gran han de dir als joves el que està bé i el que està malament”.