HAVIA ROBAT EL COTXE

Un jove es llança a un canal a Roses fugint d'un control policial

El noi, de nacionalitat algeriana, li van requisar 3.970 euros i va quedar detingut

zentauroepp48413197 el vehicle robat a fran a amb el que circulava el detingut  190531225622

zentauroepp48413197 el vehicle robat a fran a amb el que circulava el detingut 190531225622 / Cedida pels Mossos

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 18 anys que es va llançar a un canal a Roses (Girona) després de saltar-se un control policial amb un cotxe robat i sense carnet de conduir.

Segons ha informat aquest divendres la policia catalana, els fets van passar dimarts passat a la carretera GI-610 durant un control d’alcoholèmia, cap a les nou de la nit.

La policia va parar un turisme que va accelerar de cop quan va arribar a l’altura dels agents i va continuar a gran velocitat.

Conducció temerària

Els Mossos el van seguir i, després d’avançar altres vehicles de manera temerària, va parar el cotxe i es va escapar a peu.

La policia, que anava darrere d’ell, va veure com va saltar a un canal i va mirar de fugir nedant, tot i que els agents el van esperar a l’altre costat del canal i el van haver d’ajudar a sortir perquè presentava símptomes d’esgotament.

La policia va comprovar que no tenia carnet de conduir i que el cotxe havia sigut robat a França i no portava la matrícula original.

Notícies relacionades

Al jove, de nacionalitat algeriana, li van requisar 3.970 euros i va quedar detingut com a presumpte autor dels delictes de robatori, falsificació documental i contra la seguretat del trànsit.

El detingut, que no té antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Figueres.

Temes:

Roses