Polèmica associació

Detinguda una tercera mare d'Infància Lliure per no deixar el pare veure la seva filla

L'arrest s'ha produït aquest matí al costat de l'Hospital de La Paz de Madrid, on ella treballa

twitter-unidas-podemos

twitter-unidas-podemos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Nacional ha detingut aquest dimarts una tercera dona pertanyent a l’associació Infància Lliure a requeriment de l’autoritat judicial per incomplir el règim de visites fixat per a la seva exparella i pare de la filla de tots dos.

Fonts de la Direcció Superior de Policia de Madrid han informat a Efe d’aquest arrest, practicat aquest matí als voltants de l’Hospital de La Paz per agents de la Policia Nacional pertanyents a la unitat adscrita dels Jutjats de Plaza de Castilla. La dona treballa com a infermera en aquest hospital madrileny.

La detinguda, segons han indicat les fonts, ha sigut arrestada per desobediència a l’incomplir el règim de visites fixat i que la seva exparella havia denunciat en diverses ocasions.

Es tracta de la tercera mare detinguda per fets similars en els últims dos mesos pertanyent a l’associació Infància Lliure, entitat que assessorava Podem en matèria de menors.

Notícies relacionades

La primera detenció va ser la de María Sevilla el passat 1 d’abril per un presumpte delicte de sostracció de menors, després d’incomplir una sentència que atorgava la custòdia al pare del seu fill i mantenir-lo aïllat en una finca de Conca, sense escolaritzar, durant sis mesos.

El passat 12 de maig va ser arrestada al municipi madrileny de La Cabrera Patricia G. A. per presumptament mantenir segrestada la seva filla durant gairebé dos anys sense permetre veure el seu pare ni estar escolaritzada. 

Temes:

Fills Pares