Tragèdies a la carretera

Mor un motorista en un accident a la Ronda Litoral de Barcelona

Mor el jove que conduïa sense carnet el vehicle accidentat divendres passat a Avinyó

zentauroepp37025052 ambulancia sem190326085255

zentauroepp37025052 ambulancia sem190326085255

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un motorista de 46 anys ha mort aquest matí després de tenir un accident aquesta matinada a la Ronda Litoral, sentit Llobregat, a l’altura del quilòmetre 10,4 (Ciutat Vella). L’home, que havia sigut traslladat a un centre hospitalari, ha mort finalment aquest matí a causa de les ferides sofertes en l’accident.

L’accident ha tingut lloc cap a les 4.00 hores quan, per causes que es desconeixen, el conductor de la moto va caure del vehicle. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident. Aquesta és la sisena víctima mortal d’aquest any en accident de trànsit a la ciutat.

Mor el jove de l’accident d’Avinyó

D’altra banda, el jove de 18 anys i veí de Balsareny que conduïa el vehicle accidentat divendres a Avinyó, al Bages, va morir aquest dimarts, després d’estar tres dies ingressat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell en estat crític.

Notícies relacionades

El jove no havia obtingut mai el carnet de conduir. En l’accident també va perdre la vida una noia de 15 anys i veïna de Santa Maria d’Oló, i tres persones més van resultar ferides de diversa consideració.

Els fets van tenir lloc a prop del poble, en una pista sense asfaltar. Al cotxe, de quatre places, hi havia cinc ocupants.