A AVINYÓ

Una noia morta i quatre joves ferits en un accident en una pista forestal

El conductor del vehicle no tenia carnet de conduir, segons l'agència ACN

video 3487561 / periodico

1
Es llegeix en minuts

Una adolescent de 15 anys d’edat ha mort i quatre nois més han resultat ferits aquest divendres al bolcar el vehicle en què viatjaven en una pista forestal situada als afores d’Avinyó (Barcelona). El jove que conduïa el vehicle, de 18 anys, no tenia carnet de conduir, segons ha pogut saber l’agència de notícies ACN. 

En un comunicat, el Servei Català de Trànsit ha informat que, per causes desconegudes, un vehicle en què viatjaven cinc joves ha bolcat, i com a conseqüència de l’accident una jove ha mort al mateix lloc dels fets. Tots els implicats tenen entre 15 i 19 anys i són veïns de municipis pròxims al lloc de l’accident, a la comarca del Bages. 

La menor morta i conductor van quedar atrapats a l’interior del cotxe i van haver de ser excarcerats pels efectius dels bombers.

Quatre dotacions dels mossos i unes altres quatre dels bombers de la Generalitat es van desplaçar al lloc del sinistre, així com agents de Trànsit, cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter medicalitzat, que va traslladar el ferit crític a un centre hospitalari.

Notícies relacionades

El vehicle accidentat no havia passat la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) pertinent. 

El conductor del turisme ha resultat ferit crític i ha sigut evacuat en helicòpter a l’hospital Parc Taulí de Sabadell, mentre que tres joves més han resultat ferits de diversa consideració. Els dos menys greus han sigut atesos al centre hospitalari Althaia de Manresa.