Fundació Germina obre la seva tercera seu per atendre 300 nens en exclusió

La nova seu disposarà d'un equip de sis educadors i un edifici de 720 metres quadrats, cinc plantes, dos locals remodelats i un pati interior

Infants del Centre Obert Infantil de la Fundació Germina a Santa Coloma de Gramenet.

Infants del Centre Obert Infantil de la Fundació Germina a Santa Coloma de Gramenet. / ALVARO MONGE

1
Es llegeix en minuts

La fundació social Germina ha anunciat aquest divendres l’obertura d’un nou centre a Badalona (Barcelona), el tercer de l’entitat i amb el qual pretenen atendre diàriament 180 famílies i 300 nens en situació de vulnerabilitat.

L’entitat, que es dedica al recolzament i acompanyament de persones i famílies en situació d’exclusió social, ha informat en un comunicat que el nou centre s’ubica al barri de Lloreda, i se suma així un nou equipament als altres dos que té en funcionament a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona).

Notícies relacionades

La nova seu disposarà d’un equip de sis educadors i un edifici de 720 metres quadrats, cinc plantes, dos locals remodelats i un pati interior.

A través dels programes d’atenció social i acció comunitària, la fundació treballa en conjunt amb els serveis socials municipals i auxilia les persones perquè desenvolupin les seves potencialitats i experimentin millores en el seu estat de salut, en els nivells educatius i a la xarxa de relacions socials.

Temes:

Nens Solidaritat