POSSIBLE PARRICIDI

Aquesta era la vida dels pares dels nens de Godella: del 15-M a penjar vídeos a Youtube

La mare va ser detinguda el 2011 després d'una protesta d'indignats davant de les Corts

El pare va pujar fa dues setmanes a internet una cançó que interpretava amb una guitarra

zentauroepp16197610 v14  valencia  09 06 2011   agentes de la policia nacional c190315143233

zentauroepp16197610 v14 valencia 09 06 2011 agentes de la policia nacional c190315143233 / Biel Alino

1
Es llegeix en minuts
Nacho Herrero

Els pares dels menors trobats morts dijous passat als voltants de la caseta on vivien a la localitat valenciana de Godella han deixat rastre a la xarxa tant del seu activisme polític com del seu gust per la música.

En el cas de la mare, María G. s’ha sabut que el juny del 2011 va ser detinguda juntament amb quatre persones més per agressió a diversos agents en el marc d’una protesta dels indignats del 15-M davant les Corts el dia que arrencava la legislatura.

Els cinc van ser condemnats en un primer moment, però el 2016 l’Audiència Provincial els va absoldre a l’entendre que no hi havia prou proves per al primer veredicte.

A més, a les seves últimes publicacions a les xarxes socials es presentava com una fervent ecologista i havia defensat la causa d’alguns pobles indígenes sud-americans.

El pare cantant

En quan a la seva parella, el belga Gabriel S.fa un parell de setmanes va pujar un vídeo a Youtube en què ell mateix apuntava que era una versió d’una cançó anomenada ‘La magia está en el no pecar’, que interpretava en castellà, acompanyat d’una guitarra.

El primer comentari al vídeo era d’ell mateix en el qual assegurava que “el no pecar et dona la màgia, el no pecar et dona la gràcia, el no pecar et dona el cafè”.

Notícies relacionades

Fins fa poc va estar treballant a la cuina en un restaurant de Rocafort, una localitat veïna, tot i que va ser acomiadat, mentre que ella fa uns mesos va treballar com a escombriaire en aquest mateix poble.

Des que van començar els interrogatoris tots dos es van mostrar confosos i les seves versions van estar plenes de frases desconcertants amb referències a la reencarnació, a la resurrecció o a la necessitat de bussejar per trobar els menors.