Segons 'Espejo Público'

Bernardo Montoya assegura ara que una exnòvia va matar Laura Luelmo

"No em menjaré l'embolic de la Josefa", diu el pres, que va confessar l'assassinat de la professora de Zamora

zentauroepp46305959 bernardo montoya190103110824

zentauroepp46305959 bernardo montoya190103110824

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bernardo Montoya, assassí confés de la professora de Zamora Laura Luelmo, ha canviat ara la versió en una nova confessió davant dels funcionaris de la presó i ha acusat una exnòvia d’haver acabat amb la vida de la jove. "Vaig decidir autoinculpar-me per deslliurar la meva exnòvia de la presó. Jo ja estic acostumat a aquesta vida. Però no em menjaré l’embolic de Josefa", ha relatat segons el programa d’Antena 3 TV 'Espejo Público' davant dels treballadors de la presó en la qual està aïllat.

"Feia tres anys que no sabia res de la Josefa, però es va presentar a casa meva i la vaig convidar a passar. Després vaig sortir a preparar un braser de llenya al carrer quan vaig escoltar com s’obria una porta i vaig veure sortir una noia jove i preciosa. Em va preguntar per un supermercat proper i li vaig donar les indicacions", segueix.

Notícies relacionades

Montoya relata que es va trobar Laura Luelmo i la seva exparella discutint a casa seva: "En aquell moment la Josefa li clava un cop a la cara amb un pal d’escombra. La Laura cau a terra i crida demanant ajuda. Jo acabo de sortir de la presó i no vull més embolics, així que la lligo de mans i la porto al dormitori, quan torna a aparèixer la Josefa i és ella qui la mata amb un martell. Acordem transportar-la en el meu cotxe i vaig ser jo qui la vaig treure del maleter mentre la Josefa s’esperava al cotxe".

El cos de Laura Luelmo va ser trobat el dilluns 17 de desembre al costat d’una carretera, de cap per avall i seminua a la localitat de Huelva d’El Campillo. Bernardo Montoya, que va confessar el seu assassinat, va declarar també que no va poder violar-la. L’autòpsia va desmentir llavors el seu assassí i va revelar que sí que la va violar.

Temes:

Assassinats