TRAGÈDIA A HUELVA

La nòvia de Bernardo Montoya, traslladada de mòdul després d'intentar contactar amb ell

La dona està presa al mateix centre penitenciari de Huelva que l'autor confés de la mort de Laura Luelmo

Van tenir un vis-a-vis el dia 15 de desembre, dos dies després de la desaparició de la professora de Zamora

zentauroepp46307720 bernardo montoya181218231633

zentauroepp46307720 bernardo montoya181218231633

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La nòvia de Bernardo Montoya, autor confés de la mort de la jove de Zamora Laura Luelmo, ha sigut traslladada a una altra zona de la presó provincial de Huelva, on també està presa, després que hagi sigut descoberta intentant posar-se en contacte amb ell, segons han informat fonts penitenciàries.

Montoya i aquesta dona es van conèixer al centre penitenciari i precisament va ser amb ella amb la qual va mantenir un vis-a-vis divendres 15 de desembre, dos dies després de la desaparició de la professora.

Després que dissabte passat aquest home tornés a la presó, al decretar la jutge d’instrucció del cas el seu ingrés provisional, comunicada i sense fiança, els funcionaris del centre penitenciari van descobrir aquesta dona provant de comunicar-se amb ell tant a través de missatges com per la finestra, segons les fonts.

Mòdul d’aïllament

Això ha motivat que, per qüestions de seguretat, la dona hagi sigut traslladada a una ala de la presó més allunyada del mòdul d’aïllament on continua Montoya.

Notícies relacionades

Allà el mantenen sense contacte amb la resta de la població reclusa i només té la companyia d’un reclús dels considerats "de confiança" i de moment es desconeix quan passarà a un mòdul normal de la presó de Huelva.

Montoya va ingressar a la presó dissabte passades les quatre de la matinada, després de decretar-ho la titular del Jutjat d’Instrucció 1 de Valverde del Camino (Huelva), que va valorar si era enviat a aquesta presó, a la de Sevilla o a la d’El Puerto de Santa María (Cadis). 

Temes:

Assassinats