Suspès de funcions el guàrdia civil de 'La manada'

Antonio Manuel Guerrero es va reincorporar al cos tot i que sense destí

GRAF7267. SEVILLA, 25/06/2018,.- Antonio Manuel Guerrero, uno de los integrantes de ’La Manada’, condenado a nueve años de cárcel por abusar sexualmente de una joven madrileña en Pamplona durante los Sanfermines de 2016, se ha presentado esta mañana ante el juzgado de guardia de Sevilla. EFE/Pepo Herrera

GRAF7267. SEVILLA, 25/06/2018,.- Antonio Manuel Guerrero, uno de los integrantes de ’La Manada’, condenado a nueve años de cárcel por abusar sexualmente de una joven madrileña en Pamplona durante los Sanfermines de 2016, se ha presentado esta mañana ante el juzgado de guardia de Sevilla. EFE/Pepo Herrera / Pepo Herrera (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Antonio Manuel Guerrero, el guàrdia civil integrant de ‘La manada’, ha sigut suspès de les seves funcions. Així ho publica aquest divendres el Butlletí Oficial del Ministeri de Defensa. Guerrero havia sigut suspès anteriorment quan va ser detingut i durant el judici, tot i que després de quedar en llibertat provisional es va reincorporar al cos. Abans de ser detingut, Guerrero estava destinat a la Comandància de Còrdova.

Notícies relacionades

Mesos enrere, Guerrero va intentar obtenir el seu passaport malgrat que l’Audiència de Navarra l’hi havia retirat. El membre de ‘La manada’ es va presentar en una oficina per renovar el passaport i va al·legar que ho feia perquè l’havia perdut.

Només quan la funcionària li va comunicar que hi havia una ordre d’un jutjat que feia impossible realitzar aquest tràmit i li va preguntar si tenia cap afer pendent amb aquest jutjat, Guerrero va explicar que sí i que aquest òrgan judicial li requeria el passaport, segons consta a l’informe policial, al qual ha tingut accés Efe.