ESTAT DELS FERITS

Sis víctimes de l'incendi de Badalona reben l'alta

Un adult està molt greu, i un nadó i uns altres tres adults, greus

La majoria dels hospitalitzats pateixen l'efecte de la inhalació de fums

badalona2

badalona2

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Almenys sis de les víctimes de l’incendi declarat aquest dissabte a Badalona  han rebut l’alta hospitalària i almenys cinc dels ingressats són estables, entre ells un adult en estat molt greu, un nadó greu i tres adults greus.

Ho han explicat a Europa Press fonts dels diferents hospitals que atenen els ferits en l’incendi d’aquest dissabte al barri de Sant Roc de l’esmentada localitat.

L’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona ha donat l’alta a un menor que va ingressar aquest dissabte amb ferides lleus, i al centre continuen ingressats un nadó en estat greu però no crític, a més d’un adult en estat molt greu que va ingressar valorat com greu i tres adults amb ferides greus, tots ells estables.

L’hospital ha informat que la inhalació de fum és la principal causa de les ferides dels pacients que han tractat, que també presenten cremades i un d’ells té traumatismes perquè es va precipitar des de l’edifici.

Notícies relacionades

L’Hospital de Sant Pau ha donat l’alta el matí d’aquest diumenge a un home que es va precipitar des d’un cinquè pis però no té fractures, malgrat que va ingressar amb una valoració inicial de ferit greu.

Les quatre persones ateses a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona) per ferides greus van rebre l’alta la nit d’aquest dissabte i l’Hospital del Mar de Barcelona espera donar l’informe dels pacients aquest dilluns