A Pontevedra

Agressió a Sanxenxo: "Si als de 'La manada' no els va passar res, a mi per pegar-vos unes hòsties, menys"

Un home va insultar un grup de dones i en va bufetejar dues

abertran396140 madrid 12 11 2000    macro   fotografias de archivo del dia 180814110709

abertran396140 madrid 12 11 2000 macro fotografias de archivo del dia 180814110709

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dues dones van resultar ferides diumenge a la nit a la localitat gallega de Sanxenxo (Pontevedra), després que un home les ataqués enmig del carrer i els cridés. "Si als de 'La manada’ no els va passar res, a mi per pegar-vos unes hòsties, menys", els va dir l’agressor després de dir-los "putes" i dir que feien pudor "de sang de regla". La Guàrdia Civil ha iniciat una investigació per aclarir l’assumpte i preveu recollir el testimoni de testimonis dels fets, que van ser diversos perquè va passar en una zona de lleure molt freqüentada.

Segons relaten mitjans com 'La Voz de Galicia' i el 'Diario de Pontevedra', les joves havien sortit d’un sopar i es dirigien a prendre unes copes a la zona del port quan van topar al carrer amb aquest home, de 29 anys i identificat com a F. O., que no coneixien de res però que va començar a increpar-les. A l’insultar-les, una de les dones li va dir que millor no sortís de casa si es comportava així i va ser llavors quan es va abalançar sobre la noia i li va clavar una bufetada.

Després d’aquest cop, els amics de l’agressor van intentar disculpar-se i van dir que “quan beu es posa així”. Tant les dones involucrades com altres testimonis que van presenciar l’escena van intentar fer fotos a l’individu, que llavors va tornar a reaccionar de forma violenta, i va pegar de nou una de les noies i la va tirar a terra.

Testimonis

Notícies relacionades

Mentre que els testimonis van trucar als serveis mèdics i a la policia, l’home reia i es burlava de les dones que havia insultat i agredit: “Si als de 'La manada’ no els va passar res, a mi per pegar-vos unes hòsties a vosaltres, menys”.

Una de les persones que van presenciar els fets va ser la candidata del partit nacionalista BNG de Sanxenxo, Sandra Fernández Agraso, qui va compartir en una publicació en el seu perfil de Facebook com va viure la situació.