SUCCESSOS

Detingut l'assassí d'un home trobat en una maleta a Saragossa

Dissabte passat es va localitzar el cadàver, que presentava signes de violència, en una habitació de lloguer del barri d'Oliver

abertran46358580 macabro hallazgo en el barrio oliver de zaragoza detenido el181225172520

abertran46358580 macabro hallazgo en el barrio oliver de zaragoza detenido el181225172520

1
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 26 anys per la seva presumpta participació en l’assassinat  de J.M.V., de 48 anys, el cadàver del qual va aparèixer al’interior d’una maleta el dia 22 de desembre passat en el número 1 del carrer de Via Verde de Saragossa, albarri d’Oliver.

Les investigacions policials han sigut dutes a terme pels Agents del Grup d’Homicidis. D’aquesta forma, s’aconsegueix la identificació del presumpte autor material de l’assassinat, que en les pròximes hores passarà a disposició judicial. Les actuacions han sigut declarades secretes des de l’inici per l’autoritat judicial, segons ha recordat la Direcció Superior de Policia d’Aragó en una nota de premsa.

Cops

Notícies relacionades

El cos sense vida de J.M.V. va ser localitzat dissabte passat, 22 de desembre, a l’interior d’una maleta en un pis del saragossà barri d’Oliver. El cos presentava diversos cops al cap.

El cadàver va ser localitzat per un home que passava la nit en una de les habitacions de lloguer del pis, situat al carrer de Via Verde. En aquest emplaçament va trobar una maleta i, a l’obrir-la, al seu interior hi havia un cos sense vida amb signes de violència.