En el centre d'Alcalá de Henares

Un cotxe atropella a Madrid sis persones després de xocar contra un semàfor

Una dona de 71 anys i el copilot del cotxe, en estat greu

dvn0qvtwoaaavqj

dvn0qvtwoaaavqj

1
Es llegeix en minuts

Un turisme va atropellar la tarda de la nit de Nadal sis persones que transitaven per la vorera en el centre de la localitat madrilenya d’Alcalá de Henares després de xocar contra un semàfor i després bolcar.

Una dona de 71 anys es troba en estat molt greu després de ser atropellada. El copilot del vehicle sinistrat, un home de 34 anys, també està en estat greu.

Cap a les 19.00 hores, un turisme sortia de la via alcarrer de Molina de Aragón i va colpejar amb un semàfor fins a pujar a la vorera, per on circulaven quatre persones. Una d’elles, una dona de 71 anys, va resultar molt greu per un traumatisme cranioencefàlic i va ser traslladada a l’Hospital de La Princesa.

Notícies relacionades

Segons van informar Europa Press des d’Emergencias 112-Comunidad de Madrid, el copilot del cotxe que va quedar bolcat  a terra va necessitar ajuda dels bombers per poder ser alliberat i traslladat a l’hospital, amb un altre traumatisme al cap i també en estat greu.

A més, es va atendre un home de 71 anys, que podria ser el marit de la primera ferida, i dues dones, de 28 i 29 anys, amb ferides lleus. Totes dues van ser trasllades a l’hospital Príncep d’Astúries d’Alcalá de Henares. El conductor, un home de 26 anys, també va resultar ferit lleu sense necessitat de ser traslladat a cap hospital.