Dos atropellaments mortals a les carreteres catalanes dissabte a la matinada

Un altre accident en la C-32 a Mataró s'ha saldat amb nou ferits

laldea / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dues persones han mort atropellades la matinada d’aquest dissabte en dos accidents a la C-16 a Sant Fruitós de Bages (Bages) i a l’AP-7 en L’Aldea (Baix Ebre).

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit en un comunicat, els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del primer accident a la C-16 a les 3.35 hores després que es produís l’atropellament mortal al terme municipal de Sant Fruitós de Bages i investiguen les causes del sinistre.

S’han activat patrulles de Mossos i de la Policia Local, i dues ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) que han atès una persona ferida lleu i l’han traslladat a l’Hospital de Manresa, mentre que la via ha tingut afectacions fins a les 6.52 hores.

Els Mossos han rebut l’avís del segon atropellament mortal a les 4.55 hores a l’AP-7 en el terme municipal de L’Aldea i les causes també s’estan investigant.

En l’operatiu s’han activat la policia catalana i tres ambulàncies del SEM, i s’ha hagut de tallar un carril a sentit sud fins a les 10 hores.

Amb aquestes dues víctimes mortals, ja són 180 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya aquest 2018.

Accident a Mataró

D’altra banda, un xoc entre un camió i una furgoneta a la C-32 al terme municipal de Mataró (Maresme) cap a les sis de la matinada d’aquest dissabte ha acabat amb nou ferits, un d’ells greus, segons va informar el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Notícies relacionades

La furgoneta va bolcar a la via en el punt quilomètric 102. Els ocupants del vehicle i el conductor del camió, tots homes, van ser traslladats a diversos hospitals. El més greu, de 30 anys, es troba al de Vall d’Hebron; tres més, de 29 i 49 anys, van ser conduïts a l’Hospital de Mataró; tres afectats de 34, 29 i 25 anys, a Can Ruti; i dos de 30 anys, a l’Hospital Municipal de Badalona.