Denúncia pública

Vídeo | Una jove de 19 anys de Lleida denuncia una agressió sexual i l'explica a Youtube

En el vídeo demana que es denunciïn aquests casos, tot i que assegura que ella «no se sent millor després d'haver-ho fet»

abuso-sexual / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Périódico

Els Mossos han obert una investigació per identificar el presumpte autor d’un atac sexual a una noia de Lleida. La noia, que ha denunciat els fets a la policia, ha penjat un vídeo a Youtube en què explica tot el que va viure dimecres a la nit. Els fets, avançats aquest divendres pel diari 'Segre', van tenir lloc al barri de Balàfia a les 21.30 hores.

En el relat explica que va baixar a llençar les escombraries i va veure un home de cara que després es va acostar a ella i que es va situar primer al darrere i després al davant. La noia explica que l’home li va fer tocaments i després va marxar. "Vaig començar a tremolar i a xisclar", explica. "Era supervulnerable, estava tremolant i xisclant", continua. En el vídeo també explica que es va dirigir als serveis d’urgències i que també ha denunciat els fets.

"Em vaig quedar a terra tremolant"

La jove relata que després d’aquest atac va pujar a casa per trucar als seus pares i que aquests van avisar a una ambulància. "Em vaig quedar a terra tremolant", prossegueix. Després va ser atesa pels serveis d’urgències i va posar la denúncia.

Notícies relacionades

En el vídeo demana que es denunciïn aquests casos, tot i que assegura que "ella no se sent millor després de fer-ho". En repetides ocasions en el vídeo detalla que "el mal psicològic és el pitjor". La jove descriu que l’home "portava una gorra i un buf".

Així mateix, explica que ha decidit penjar la història amb l’objectiu de “difondre-la” perquè es "prengui consciència". "¿Per què he de sortir de casa pensant que hi pot haver algú que em faci mal?", es pregunta.