ES DECLARA INNOCENT

El Rei del Cachopo compareix davant de la jutge a petició pròpia per defensar-se

César Román es va acollir al dret de no declarar perquè desconeixia el contingut de l'acusació al estar el sumari sota secret

zentauroepp45919758 el torso hallado en la nave que ten a alquilada c sar rom n 181116125140

zentauroepp45919758 el torso hallado en la nave que ten a alquilada c sar rom n 181116125140

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

César Román, conegut com 'El Rei del Cachopo', compareix aquest dijous davant de la jutge d’instrucció número 32 de Madrid, Rosa María Freire, a petició pròpia per defensar la seva innocència, segons han informat fonts jurídiques. La instructora l’acusa de l’homicidi de la seva nòvia, Heide Paz, el tors de la qual va aparèixer el 13 d’agost en una nau d’Usera propietat de l’empresari. 

El 20 de novembre, es va acollir al dret de no declarardret de no declarar, ja que desconeixia el contingut de l’acusació perquè llavors el sumari estavasota secret. Als passadissos dels jutjats va assegurar als periodistes que era "innocent" i que "no havia matat ningú".

Un dels principals indicis incriminatoris seria el testimoni del taxista que va traslladar el 5 d’agost suposadament Román a la nau d’Usera on es va trobar la maleta amb el tors de la nòvia a l’interior. El taxista hauria confirmat a la Policia que l’home traslladava una maleta molt pesant d’uns 60 quilos.

Román compleix presó preventiva a la presó de Soto del Real. Recentment, ha demanat ser cuiner a la presócuiner. L’Administració encara no ha pres una decisió sobre la petició.

Amagat en un restaurant 

Notícies relacionades

César Román va ser detingut el 16 de novembre a Saragossa, concretament a la cuina del restaurant on, amb una identitat falsa, s’havia mantingut ocult després d’escapar-se a l’estiu sense deixar rastre i després de buidar les caixes dels restaurants on va donar fama al plat asturià pel qual es va autoproclamar Rey del Cachopo.

El Rey del Cachopo manté una actitud col·laborativa complint la disciplina establerta pels funcionaris de Soto del Real. Institucions Penitenciàries li va aplicar l’article 75.1 com a mesura dereforç de la seva seguretat, a causa del seu caràcter mediàtic.

Temes:

Restaurants